• Change country
  • Hrvatska

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

Povijest HAURATON-a 1980 - 2003

1980 - Odvodnja za posebne primjene

Revolucionana odvodnja krovova

HAURATON stvara nove prilike za dizajn ravnih krovova i terasa uvođenjem branda DACHFIX. Razvoj ove linije proizvoda toliko je revolucionaran da se mijenjaju građevinski propisi "Upute za ravne krovove". I HAURATON-ov Sport program je stvoren u 80-tima. Odvodnja sportskih terena se vrši pouzdano specijalnim kanalicama, koje su licencirane za primjenu na međunarodnim sportskim terenima.

HAURATON povijest u slikama

HAURATON 1980zoom
 

1990 - Nove mogućnosti u Europi

RECYFIX - početak prodaje u Europi

HAURATON počinje stvarati prodajnu mrežu u novim njemačkim pokrajinama na početku 90 ih; te izvozi na mnoga tržišta centralne i istočne Europe. U ovoj fazi razvoja velik značaj imao je novi brand RECYFIX. Ovi proizvodi su od 100 % recikliranog umjetnog materijala, laganog za transport i ugradnju te izuzetno izdržljiv. HAURATON je vodeći dobavljač kanalica za oborinsku odvodnju od PE-PP materijala u Europi kroz raspon proizvoda RECYFIX.

HAURATON 1990zoom
 

2003 - NOVI PROIZVODI OSVAJAJU NOVA TRŽIŠTA

Drenaža i retencija - tema tisućljeća

Preopterećeni kanalizacijski sustavi i sve češće poplave potiču lokalne vlasti na uporabu novih rješenja upravljanja oborinskim vodama. Od početka tisućljeća, HAURATON pojačano investira da bi povećao svoju kompetenciju na području drenaže. Drenažni blok DRAINFIX BLOC ima veliki kapacitet pohrane uz male zahtjeve za potrebnim mjestom. Površine s kojih se vrši odvodnja ostaju prikladne čak i za prometno opterećenje kamiona i automobila. 

HAURATON 2003zoom
 
 
 
 
 

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

 

Imprint        Privacy policy