• Change country
  • Hrvatska

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

Povijest HAURATON-a 2006 - 2009

2006 - 50 godina HAURATON-a

Budućnost koja oblikuje svijet

50 godina HAURATON-a – i već se veselimo slijedećih 50 godina ! S novim konceptom brandova i međunarodno orijentiranim rasponom proizvoda, ispunjavamo uvjete sve globalnijeg tržišta. Zdrav rast biti će nam, u ovom procesu, sve važniji od brzog profita. Stoga naša lokacija ostaje u Njemačkoj kao i prije. Iz istog razloga, nova lokacija razvija se samo pet kilometara od Rastatta u mjestu Ötigheim.


HAURATON Povijest u slikama

HAURATON 2006zoom
 

2008 – Spremni na novi rast uz novi logistički centar

Brojke izvoza rastu, kao i promet u Njemackoj

Povećali smo svoje kapacitete kroz izgradnju novog logističkog centra i proizvodnog pogona. Ovom investicijom želimo pokriti sve veće, stalno rastuće zahtjeve tržišta, jer je godišnji promet izvoza već više godina dvoznamenkasti postotak, a isto je tako i u Njemačkoj potražnja za našim proizvodima u 2007 znatno porasla. "Kao kompanija u obiteljskom vlasništvu srednje veličine jako smo regionalno pozicionirani. Lokacija u Njemačkoj vrlo nam je važna. Zato smo lokalno investirali ne samo u logistiku, nego i u proizvodnju. " riječi su HAURATON-ovog generalnog direktora Markusa Reutera.

HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON na startnoj liniji Formule 1

Najveća narudžba u povijesti tvrtke : odvodnja na novoj trkaćoj stazi Yas Marina u Abu Dhabiju

S više od 20 km kanalica za odvodnju ovo je najveća narudžba u povijesti HAURATONa. Novi je sustav kanalica, RECYFIX HICAP tip G posebno razvijen i proizveden za trkaću stazu Yas Marina u Abu Dhabiju. Sustav odvodnje inovativan je pa čak i revolucionaran. To je prvi sustav s tijelom kanalice od PP-PE materijala, i ulijevnim prorezima od izuzetno otpornog lijevanog željeza, koji nudi stalnu sigurnost za najviša opterećenja. Kod logistike i podrške pri ugradnji, na ovom su projektu postavljeni novi standardi: terminska i pravovremena isporuka proizvoda te prijenos know-howa kod ugradnje prošli su s najboljim ocjenama udaljenost od 5000 km pa je tako prva utrka mogla biti održana kao što je i planirano 01.listopada 2009.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

 

Imprint        Privacy policy