• Change country
  • Hrvatska

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

Povijest HAURATON-a 2010 do danas

2010 - Izum FIBRETEC rešetke s prorezima – HAURATON osvaja nagradu Focus Open design

Inventivnost je naša strast

Naši klijenti sustavno su tražili snažnan sustav oborinske odvodnje koji ne može zahrđati. U suradnji s našim specijalističkim odjelima, industrijskim dizajnerima i inženjerskim uredima, razvili smo novi materijal i stvorili jedinstven, visoko funkcionalan proizvod. FIBRETEC rešetka s prorezima osvojila je srebrnu medalju na Focus Open 2010 međunarodnom natjecanju u dizajnu.

HAURATON Povijest u slikama

Designpreis Focus Open für FIBRETEC Stegrostzoom
 

2010 – HAURATONovo istraživanje! Dugo očekivano testiranje obrade oborinskih voda

Rezultati dugotrajne studije obrade oborinskih voda

HAURATON je u praksi kroz dvije godine istraživao načine na koje kanali s filterskim supstratom funkcioniraju . Rezultati ove dugotrajne studije obrade onečišćenih oborinskih voda prvi su puta predstavljeni u cijeloj Njemačkoj kroz seminare. Rezultati su dobiveni testiranjem na testnim postrojenjima na terenu, te su ih ocijenili znanstvenici i nezavisni specijalistički instituti. To je omogućilo da DRAINFIX CLEAN sustav kanalica za obradu oborinskih voda bude dizajniran na najbolji mogući način.

DRAINFIX CLEAN Versuchsanlage in Augsburgzoom
 

2011 - Rekordni prihod

Rast svih proizvodnih grupa

Rekordni prihod iz 2008. godine nadmašen je u 2011. godini. S gotovo 84 milijuna € HAURATON je dosegao najveći promet u povijesti tvrtke. Rast je postignut u svim grupama proizvoda kao i na svim tržištima. Rast na njemačkom tržištu, kao i izvoz, pridonio je ovom vrhunskom rezultatu.

 
 
 
 

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

 

Imprint        Privacy policy