Skip to content
Odaberite jezik

Tehnička podrška

Optimizirajte svoj projekt oborinske odvodnje uz pomoć naših stručnjaka za odvodnju, internim timom za podršku, zajedno s našim popratnim dokumentima, korisnim softverom za projektiranje hidraulike, videozapisima s primjerima ugradnje i još mnogo toga!

Stručnjaci za oborinsku odvodnju

Uz vas na svakom koraku: od faze projektiranja, ugradnje do faze savjetovanja o održavanju i završetka projekta.

Dokumenti za preuzimanje

Brošure, upute za projektiranje, certifikati i objašnjenja ugradnje: budite informirani s našim digitalnim dokumentima.

Software za hidraulički proračun

Funkcionalnost sustava odvodnje uvelike ovisi o hidrauličkom učinku. Kako bismo vam pomogli u donošenju odluke o tome koja je vrsta kanala najprikladnija za vaš projekt, naš softver za projektiranje hidraulike može vam ponuditi točnu hidrauličku analizu iz našeg asortimana sustava kanala.

Možemo vas podržati sa:

Individualni pristup svakom projektu

Od vašeg projektnog koncepta do projektnih nacrta, možemo vam pomoći izračunati optimalno hidrauličko rješenje. Podaci koji su nam potrebni su informacije o vrsti i intenzitetu prometa, veličini slivnog područja i rasporedu predviđenih izljeva, intenzitetu oborina i posebnim zahtjevima.

Optimalnost rješenja

Na vaš zahtjev; naši inženjeri mogu odrediti koji su kanali najoptimalniji uzimajući u obzir ugradnju, mogućnosti ispusta, veličinu kanala, podatke o oborinama i hidraulički kapacitet. Pokušavamo pronaći najekonomičnije rješenje tijekom početne faze dizajna vašeg projekta bez ugrožavanja kvalitete ili učinkovitosti proizvoda.

Detalji o proizvodima

Za sve potrebne detalje vezane za naše proizvode naši stručnjaci stoje na raspolaganju. Od CAD i BIM nacrta proizvoda, detalja ugradnje, detalja pojedinih dijelova proizvoda, informacija o materijalima, sve informacije će Vam biti dostavljene u najkraćem mogućem roku.

Videozapisi

Korisne upute za ugradnju i obradu naših kanala, zanimljive činjenice o našim materijalima, proizvodima i još mnogo toga!

Kontakt