Hauraton Drenaža

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

Video zapisi o proizvodima

FASERFIX BETON - prirodno bolji

 

RECYFIX®MONOTEC - test izdržljivosti

 

DRAINFIX®CLEAN - tretiranje oborinske vode kanalica sustavom filterskog substrata

 

RECYFIX® Ugradnja kanalica

Ovdje možete pogledati profesionalnu ugradnju RECYFIX kanalica za odvodnju.

 

RECYFIX®HICAP® kanalice na Yas Marina trkališnoj stazi

DOBRO DOŠLI U SVIJET VRHUNSKE ODVODNJE:
20 km inovativnog sustava kanalica postavljanje su na 170-hektarskom gradilištu nove trkaće staze Formule 1 Yas Marina u Abu Dhabiju.

 

RECYFIX®HICAP® film

RECYFIX HICAP razvijen je za posebne zahtjeve odvodnje. Sustav kanalica koristi se za odvodnju velikih površine te se u isto vrijeme koristi kao retencija. RECYFIX HICAP sustav odvodnje prenosi oborinsku površinsku vodu kao što to čini klasična linija kanalica, prevodi je preko velike udaljenosti i na jednom mjestu ispušta u glavni odvodnji kanal.  Sustav nudi visok hidraulički kapacitet s povećavajućim hidrauličkim presjecima. Tako se stvara velik pozadinski kapacitet retencije. U isto vrijeme postoji mogućnost da se ispuštanje vode u glavni odvodni kanal prekine ili uspori, te se korak po korak ispušta u daljnju mrežu odvodnje.

 

SIDE-LOCK film

SIDE-LOCK je jedinstven sustav zaključavanja, koji funkcionira bez dodatnih dijelova. Jednostavno postavite poklopac preko kanalice i pritiskom noge ga uglavite u ležište. Poklopac se ponovno može osloboditi standardnim odvijačem ili šipkom. SIDE_LOCK štedi 90 % vremena za postavljanje i skidanje rešetke te građevinarima i tvrtkama za održavanje donosi velike uštede.

 
 
 
 

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb / HR-Hrvatska
+385 1 561 88 33
info@hauraton.hr

 

Imprint        Privacy policy